Steven de RieHallo allemaal,
Ik doe ook dit jaar weer mee met Open Ateliers Antwerpen. Dus, wil je een striptekenaar eens in zijn natuurlijke habitat bekijken? Of gewoon eens binnenspringen om nog eens bij te kletsen ? Kom dan zeker een kijkje nemen in (mijn) Open Atelier. Op 20, 21, 27 en 28 september stel ik, en trouwens nog 40 andere Antwerpse kunstenaars, hun atelier open voor het publiek.

Dat doen we telkens van 11uur ‘s ochtends tot 19uur ‘s avonds.Een overzichtstentoonstelling met werk van alle kunstenaars vind je in de Caddixstraat. (op het Eilandje) Daar liggen trouwens ook praktische brochures met een stadsplan waarop alle ateliers zijn aangeduid. Alle info staat ook op www.openateliers.be/OA08 .

PRAKTISCH;

Mijn atelier (nummer 13 op het Open Ateliers Stadsplan) is gelegen in de Congresstraat, een zijstraat van de Carnotstraat. De Carnotstraat begint aan het Astridpleijn, uweetwel, van het station en de Zoo. Om de privacy van mijn buren te respecteren vraag ik iedereen echter om via de zij-ingang, via de (lege) Parking van de Carnotstraat 117 binnen te komen. Dat is ‘om de hoek’. Er zullen duidelijke wijzertjes hangen. Ik hoop vele van jullie te zien,

Steven De Rie
Congresstraat 26/17
2060 Antwerpen
tel 03/236.70.12
www.stevenderie.be

Share →

Geef een reactie

Logo De LijnMet het openbaar vervoer is 't Vlaams Stripcentrum vlot bereikbaar. Klik op de titel of de afbeelding om naar de routeplanner te gaan.
Lidgeld betalen online? Het kan hier.

Lidgeld betalen online? Het kan hier.