Suske en Wiske - Het Ijzeren Duel

(C) Standaard Uitgeverij

2013 is een echt feestjaar voor de Gentse Sint-Michielsgilde: zij wordt 400 jaar!!!!

Om deze verjaardag feestelijk te vieren worden verschillende activiteiten georganiseerd, en natuurlijk vergeten wij de jeugd niet! Het nieuwste Suske en Wiske album “Het Ijzeren Duel” (nummer 321) verwijst meermaals naar de scherm Gilde en veel tekeningen werden geïnspireerd op de schermzaal en de schermsport. Op 15 februari 2013 was het trouwens 100 jaar geleden dat Willy Vandersteen – de geestelijke vader van Suske en Wiske – werd geboren. Naar aanleiding van de release van het nieuwe album (op 13/03/2013) organiseert de Gentse Sint-Michielsgilde een heuse signeersessie met Peter Van Gucht en Luc Morjaeu (hoofd tekenteam). Deze zal plaatsvinden in de historische Lakenhalle in het Belfort van Gent, waar de schermzalen van de gilde zijn gevestigd.

Graag nodigen wij u uit om deze signeersessie op 13 maart 2013 om 15u30 uur bij te wonen en jouw nieuwe album “Het Ijzeren Duel” te laten signeren.

Koop jouw exemplaar in jouw vertrouwde boekhandel!

Share →

Geef een reactie

Logo De LijnMet het openbaar vervoer is 't Vlaams Stripcentrum vlot bereikbaar. Klik op de titel of de afbeelding om naar de routeplanner te gaan.
Lidgeld betalen online? Het kan hier.

Lidgeld betalen online? Het kan hier.