cover WS

Speciale gast dit jaar is Igor Kordey (Kroatië), auteur van onder andere De verborgen geschiedenis, Empire, Aan het front, Taras Bulba en Keltos.

Wilrijkse Stripdagen – 25ste jubileum-editie
Zaterdag 16 en Zondag 17 maart 2013
Van 10.00 u tot 17.00 u

Het is weer zover… De Wilrijkse Stripdagen komen er weer aan! Het is inmiddels al onze 25e editie en ook dit jaar bieden wij jullie twee dagen vol stripplezier.

Wat staat er op het programma:

Onze Stripbeurs met ca. 150 meter standen kan elke stripfanaat bekoren. Nieuwe  en tweedehands strips, stripsculpturen en andere stripcuriosa worden u niet alleen aangeboden door vzw ‘t Vlaams stripcentrum, maar ook door verschillende andere standhouders.

Bij verschillende tekenaars kan u uw strips laten signeren. De lijst met signerende tekenaars vindt u op deze pagina. Check onze site regelmatig voor updates van deze lijst.

Speciale gast dit jaar is Igor Kordey (Kroatië), auteur van onder andere “ De verborgen geschiedenis “, “ Empire “, “ Aan het front “, “ Taras Bulba “ en“ Keltos “ .

“Première van nieuw album “Tam Temmer” door Wouter van Ghysegem”.

geuzen8Op Stripdagen mogen we ook de volgende uitgeverijen begroeten:

– Uitgeverij Arcadia vzw – Jan Bosschaert signeert op hun stand (zaterdag)
– ’t Mannekesblad vzw – Toon en Jean Deras signeren op hun stand
– Dark Dragon Books – Ralf van der Hoeven signeert daar zijn ICONS

Als alles goed zit, komt ook luxe-album nr. 8, Verraad in Duindijke, van De Geuzen uit.
Ook het nieuwe album “ Allemaal op het plein” van Steven de Rie zal aan de infostand van ‘t Vlaams stripcentrum verkrijgbaar zijn!
Er wordt ook een gelimiteerde editie van “The Champions” aangeboden. D’Auwe heeft voor deze editie een speciale cover getekend! D’ Auwe is aanwezig om het album te signeren!

Verpozing kan u vinden in het stripcafé.

Waar:
Gemeenschapscentrum Valaarhof
Letterkundestraat 135
2610 Wilrijk

Inkom:
Vrijwillige bijdrage.

Tagged with →  
Share →

Geef een reactie

Logo De LijnMet het openbaar vervoer is 't Vlaams Stripcentrum vlot bereikbaar. Klik op de titel of de afbeelding om naar de routeplanner te gaan.
Lidgeld betalen online? Het kan hier.

Lidgeld betalen online? Het kan hier.