Beste stripliefhebbers,

Nondemiljaar! Luc Cromheecke heeft afgelopen juni op het Stripgids Festival deBronzen Adhemar gewonnen. Dat wil zeggen dat de Plastieken Plunk beeldjes die hij eigenhandig zal kneden voor de winnaar van 2015 nog meer waard zal zijn.

Want ja, ondanks sterfgevallen, de teruglopende bezoekersaantallen van stripbeurzen, teleurstellende beurscijfers en een lichte migraine organiseren de Vlaamse Onafhankelijke Stripgilde en Pulp Deluxe dit jaar opnieuw De uitreiking van De Plastieken Plunk. En dat voor de achtste keer alstublieft!

plastieken_plunkU weet natuurlijk allemaal dat de Plastieken Plunk een prijs is voor de beste kortstrip van het afgelopen jaar en dat winnaars van de vorige jaren nu hoge toppen scheren in stripland. Net zoals u ook al weet dat al die informatie op onze site te vinden is.

Wat u nog niet weet is de uiterste inzenddatum om deel te nemen. Wel, die valt dit jaar op 1 november. Kwestie van dat de stripmakers alle heiligen om bijstand kunnen verzoeken.

Om deel te nemen dient u zich hier te registreren als deelnemer en het vernieuwde reglement te onderschrijven.

Moge de minst kritiek op stripforum De Getekende Reep genererende stripmaker winnen!

Vriendelijke groet,

De organisatie

PS: deel dit, share dit, publiceer dit en dank u.

Share →

Geef een reactie

Logo De LijnMet het openbaar vervoer is 't Vlaams Stripcentrum vlot bereikbaar. Klik op de titel of de afbeelding om naar de routeplanner te gaan.
Lidgeld betalen online? Het kan hier.

Lidgeld betalen online? Het kan hier.