Het zotte geweld Joris Vermassen

cover Het zotte geweldTom Steurs dweilt het land af met de try-outs voor zijn stand-up-show. Thuis loopt het niet lekker met zijn vriendin Kat. Zijn zus Elke bezoekt hij dagelijks, nu ze ernstig ziek is. Hij gaat met haar wandelen in het beeldenpark, waar ze hem Rik Wouters’ magnifieke Zotte Geweld toont. De try-outs lopen niet zoals hij wil en de twijfel slaat toe. Elke vindt alleszins dat hij niet mag opgeven.
Uitgeverij Vrijdag | 128 pag. | €17,50 (SC)

De terugkeer van de wespendief Aimée de Jongh

Cover de terugkeer van de wespendiefEen schitterende graphic novel die begint als een romantisch drama en eindigt
als een psychologische thriller.
Simon, een man van middelbare leeftijd, is op een dieptepunt in zijn leven beland. Zijn boekwinkel is failliet en zijn huwelijk staat op springen. Om aan zijn problemen te ontsnappen brengt hij veel tijd door in zijn opslagruimte buiten de stad. De opslag, een oude boswachterswoning in het midden van een bos, is de enige plek waar hij enigszins tot rust kan komen. Dan ontmoet hij de jonge Regina? Haar mysterieuze verschijning verleidt en verwart hem. Simon en Regina zien elkaar vervolgens dagelijks in de opslag, waar ze ongestoord samen kunnen zijn. Maar is de affaire zo zorgeloos als Simon denkt? Zal Regina hem redden of hem juist ten onder laten gaan?

Oog & Blik—De bezige bij | 176 pag. | ca. € 24,90 (SC)

De werelden van Arleston – Hub

cover het uur van de Gargouille Cover van Plonëis de onzekere

Voor zij die van Fantasy houden, is het weer feest !
Okko, de ronin, de samoerai zonder meester, bevindt zich ver van de slagvelden. Aan het hoofd van een kleine groep demonenjagers trekt hij door het land. Hij wordt vergezeld door Noburo, een vreemde reus, die zijn gezicht verborgen houdt achter een rood masker, en van de nukkige boeddhistische monnik Noshin, die een groot liefhebber is van sake. Noshin heeft de gave om natuurgeesten op te roepen en met hen te communiceren. Tikku, een jonge visser, vraagt Okko om hulp en gaat in de leer bij Noshin.
Met veel succes verbeeldt tekenaar Hub de avonturen van Okko. Iedere twee boeken vormen een afgerond verhaal rond één van de elementen: water, aarde, lucht, vuur en een nog onbekend, mysterieus vijfde element. Okko is een reeks van 10 delen.
Okko – De cyclus van de leegte (I/II) – deel 9/10 Hub | Silvester
Okko deel 9 € 18,95 (HC) | Artbook € 16,95 (HC) | Okko 9 + Artbook + Prenten Gesigneerd | Gelim. oplage € 49.95

Tagged with →  
Share →

Geef een reactie

Logo De LijnMet het openbaar vervoer is 't Vlaams Stripcentrum vlot bereikbaar. Klik op de titel of de afbeelding om naar de routeplanner te gaan.
Lidgeld betalen online? Het kan hier.

Lidgeld betalen online? Het kan hier.